Poštovani, sajt Opštine Lajkovac se nalazi na adresi www.lajkovac.org.rs. Sajt koji ste upravo posetili je arhiviran i neće se ažurirati.Za najnovije informacije iz Opštine posetite wwww.lajkovac.org.rs. Za 20 sekundi sajt će Vas prebaciti na novu verziju. Hvala Одлуке 53. седнице Општинског већа

Opština Lajkovac


Почетна » Вести » Одлуке 53. седнице Општинског већа

Одлуке 53. седнице Општинског већа

На 53. седници Општинског већа Лајковац усвојени су програми рада спортских организација. Како је изјавио председник Општине Андрија Живковић буџет за спорт повећан је четири милиона у односу на претходну годину тако да је у 2018. достигао 24 милиона динара. Одобрени су и завршни извештаји спортских организација за 2017. годину и две измене коначног износа за предлоге спортских програма. -Највише новца опредељено је клубовима који се такмиче у највишим ранговима такмичења и који су били прави репрезенти наше општине, а то су ФК Железничар и ОК Железничар. По висини одобрених средстава следе ФК Задругар и КК Железничар, којима су средства повећана у односу на претходну годину – рекао је Андрија Живковић.
На седници су усвојени Извештај о спроведеном програму и утрошку средстава Дома здравља Лајковац и Извештај о извршењу Програма рада Црвеног крста Лајковац за 2017. годину.
1

*
*
*
*
*

REGISTER_REQUIRED