Poštovani, sajt Opštine Lajkovac se nalazi na adresi www.lajkovac.org.rs. Sajt koji ste upravo posetili je arhiviran i neće se ažurirati.Za najnovije informacije iz Opštine posetite wwww.lajkovac.org.rs. Za 20 sekundi sajt će Vas prebaciti na novu verziju. Hvala Железничар дочекује Визуру од 18 сати

Opština Lajkovac


Почетна » Вести » Железничар дочекује Визуру од 18 сати

Железничар дочекује Визуру од 18 сати

У последњој утакмици 16. кола Суперлиге Србије Железничар у Хали спортова Лајковац вечерас од 18 часова дочекује водећи тим Визуру. Још један велики изазов за Лајковчанке и други дерби за редом (у прошлом колу пораз од Црвене звезде у Београду). Жеља је недавно елиминисао Визуру из Купа Србије, победивши је у обе утакмице. А с обзиром да је ТЕНТ направио изненађење и убедљиво савладао Црвену звезду са 3:0, евентуална победа над Визуром од 3:0 или 3:1 донела би Железничару и повратак на друго место. Истовремено, Јединство из Старе Пазове примакло се на бод, тако да ће се борба за прве четири позиције за плејоф водити до краја првенства.

Одигране су четири утакмице овог кола, а резултати су: Спартак (С) – Јединство (СП) 0:3, Клек МД – Срем 3:2, Партизан – Динамо (Па) 2:3, ТЕНТ – Црвена звезда 3:0. Визура је прва са 40 бодова (14 победа), Црвена звезда друга са 38 (12), Железничар трећи са 36 (12), а Јединство четврто са 35 бодова и такође 12 победа. До краја првенства остала су још два кола у којима Железничар дочекује Клек и гостује ТЕНТ-у.
1

*
*
*
*
*

REGISTER_REQUIRED