Poštovani, sajt Opštine Lajkovac se nalazi na adresi www.lajkovac.org.rs. Sajt koji ste upravo posetili je arhiviran i neće se ažurirati.Za najnovije informacije iz Opštine posetite wwww.lajkovac.org.rs. Za 20 sekundi sajt će Vas prebaciti na novu verziju. Hvala Награде за литерарну секцију ОШ „Миле Дубљевић“

Opština Lajkovac


Почетна » Вести » Награде за литерарну секцију ОШ „Миле Дубљевић“

Награде за литерарну секцију ОШ „Миле Дубљевић“

На Трећем републичком литерарном конкурсу „Лепо је волети”, који организује Дечји културни центар у  Београду у знак сећања на омиљеног дечјег песника Мику Антића, Литерарна секција ОШ „Миле Дубљевић” из Лајковца остварила је запажен успех. Највећи успех постигла је ученица VΙΙΙ разреда Сања Јеленић освојивши прво место са песмом „Секунд” у категорији ученика старијих разреда основне школе, у конкуренцији неколико стотина литерарних радова ученика из целе Србије. На додели награда у Дечјем културном центру у Београду о њој се врло похвално изразио председник жирија Слободан Станишић, познати књижевник за децу.
Литерарна секција „Разиграно перо” награђена је дипломом за учешће на конкурсу са великим бројем квалитетних литерарних радова. Посебном дипломом награђена је и менторка литерарне секције Лидија Марић Јовановић.
1

*
*
*
*
*

REGISTER_REQUIRED