Poštovani, sajt Opštine Lajkovac se nalazi na adresi www.lajkovac.org.rs. Sajt koji ste upravo posetili je arhiviran i neće se ažurirati.Za najnovije informacije iz Opštine posetite wwww.lajkovac.org.rs. Za 20 sekundi sajt će Vas prebaciti na novu verziju. Hvala Пожега јака за Железничар, Задругар бољи од Совљака

Opština Lajkovac


Почетна » Вести » Пожега јака за Железничар, Задругар бољи од Совљака

Пожега јака за Железничар, Задругар бољи од Совљака

У 28. колу Српске лиге Запад Железничар је поражен од првопласиране Слоге из Пожеге са 3:1. Гости су повели већ у 10. минуту голом Ђукића, а вођство повећали погоцима Килибарде у 56. и 62. минуту, што је дефинитивно била недостижна предност за састав Железничара. Једини гол за домаће постигао је Милановић у 66. минуту. Велику прилику за Жељу пропустио је Арсић у 20. минуту, када је из близине послао лопту пред стативе. После 28. кола Железничар је на 15. месту са 26 бодова, колико има и Карађорђе, крагујевачка Шумадија на 17. позицији има два бода мање, ужичко Јединство на последњем месту има само 15 бодова. ФАП има бод више. У следећем колу је дерби зачеља са Шумадијом у Крагујевцу.
У 25. колу Зоне Дрина Задругар је победио у Совљаку са 3:1, головима Павловића у 35. и Јеринића у 78. и 80. минуту за Задругар. Иначе, последњепласирани Совљак повео је голом Амбруша у 25. минуту. Задругар је осми са 36 бодова, а наредног викенда дочекује Полимље, тим који се још увек бори за прво место, са три бода мање од љубовијске Дрине и бодом више од сјеничке Слоге.
1

*
*
*
*
*

REGISTER_REQUIRED