Poštovani, sajt Opštine Lajkovac se nalazi na adresi www.lajkovac.org.rs. Sajt koji ste upravo posetili je arhiviran i neće se ažurirati.Za najnovije informacije iz Opštine posetite wwww.lajkovac.org.rs. Za 20 sekundi sajt će Vas prebaciti na novu verziju. Hvala Бриљантна завршница Задругара

Opština Lajkovac


Почетна » Вести » Бриљантна завршница Задругара

Бриљантна завршница Задругара

Велика је штета што већи број гледалаца није уживао у бриљантном опроштају Задругара од ове сезоне, али је истовремено Железничар играо битан меч против Лознице. У изванредној и ефикасној игри, можда и најбољој у првенству, зелено-бели су савладали сјеничку Слогу са 6:1! Чак четири поготка постигао је дугогодишњи најбољи стрелац ове екипе, брзоноги Јеринић: у 12, 35, 56 и 88. минуту. Бранковић је био стрелац у 15, а Мићић у 49. минуту, док је једини гол за госте дао Симић у 42. Задругар је првенство завршио на седмом месту са 48 бодова и још једном оправдао епитет стабилног зонаша.

Сезона 2017/18. била је и последња у којој је Задругар наступао у Зони Дрина. Следи реорганизација у овом рангу такмичења, захваљујући којој ће у нижи ранг само Совљак. Од следећег првенства уместо три постојаће четири зоне, које ће географски бити приближније и тиме ће бити смањени напори и трошкови путовања екипа. То су Колубарско-мачванска, у којој ће играти Задругар, затим Златиборско-моравичка, у трећој ће се такмичити клубови из Рашке, Крагујевца и са Косова, док ће четврту чинити клубови из Шумадијског, Браничевског и Подунавског округа.
1

*
*
*
*
*

REGISTER_REQUIRED