Poštovani, sajt Opštine Lajkovac se nalazi na adresi www.lajkovac.org.rs. Sajt koji ste upravo posetili je arhiviran i neće se ažurirati.Za najnovije informacije iz Opštine posetite wwww.lajkovac.org.rs. Za 20 sekundi sajt će Vas prebaciti na novu verziju. Hvala Жеља добио Лозницу, али и ФАП победио у Ваљеву

Opština Lajkovac


Почетна » Вести » Жеља добио Лозницу, али и ФАП победио у Ваљеву

Жеља добио Лозницу, али и ФАП победио у Ваљеву

Све је мање наде да Железничар на крају првенства Српске лиге Запад избори опстанак, али још увек постоји комбинаторика да се то деси. У претпоследњем колу плаво-бели су заслужено савладали Лозницу са 2.1, али је и директни супарник ФАП направио изненађење и истим резултатом победио Будућност-Крушик у Ваљеву. Голове за Жељу постигли су Арсић у 25. и Станковић у 80. минуту, док је стрелац за госте био Петровић у 41. минуту. И одлучујућем поготку доста је допринео Арсић јер је покушао да центаршут Станковића окрзне главом, у чему није успео, али је на тај начин збунио голмана и лопта је завршила у његовој мрежи.

У Ваљеву се десило оно чега су се Лајковчани прибојавали: извештачи објављују да су домаћи, који се налазе у средини табеле, играли немотивисано и врло лоше, што су Прибојци искористили и освојили сва три бода. Ваљевци су повели у 31. минуту голом Исидоровића, већ у следећем минуту изједначио је Миловановић, а победу гостима донео је Милошевић у 60. минуту. Жеља је и даље на 15. месту, има 36 бодова, Лозница је на 14. са 38, ФАП и Мокра Гора имају по 39 бодова.

Железничар у последњем колу игра против Полета у Љубићу, где има много већи мотив за победу од домаћина. ФАП дочекује лидера Слогу из Пожеге, која ће свим снагама ићи на победу како би сачувала прво место у трци са Златибором. У Лозници домаћин се састаје са Мокром Гором. Постоји комбинаторика по којој Лајковчани остају у републичком рангу такмичења: победа Железничара у Љубићу, пораз ФАП-а против водеће Слоге и реми Лознице и Мокре Горе. У том случају сви ће имати по 39 бодова, а у троуглу ФАП – Железничар – Лозница најмање бодова у међусобним сусретима има ФАП. У свакој другој варијанти из Српске лиге испада Железничар.
1

*
*
*
*
*

REGISTER_REQUIRED