Poštovani, sajt Opštine Lajkovac se nalazi na adresi www.lajkovac.org.rs. Sajt koji ste upravo posetili je arhiviran i neće se ažurirati.Za najnovije informacije iz Opštine posetite wwww.lajkovac.org.rs. Za 20 sekundi sajt će Vas prebaciti na novu verziju. Hvala Железничар опет неубедљив, Задругар поражен у Клупцима

Opština Lajkovac


Почетна » Вести » Железничар опет неубедљив, Задругар поражен у Клупцима

Железничар опет неубедљив, Задругар поражен у Клупцима

Као да се у Зони продужава криза Железничара за коју се мислило да је кулминирала испадањем из Српске лиге. Најстарији и најбољи лајковачки фудбалски клуб није успео да савлада ОВК Дивце, тим који пре овог кола није освојио бод. Меч у недељу на Жељином стадиону завршен је без голова, уз неубедљиву игру. Играли су: Милинковић, Шалипур (Јовановић), Гајић, Радивојевић (Софронић), Максимовић, Марковић, Ненадовић, Тинтор, Тешић, Гавриловић, Бркић (Матић). Тим је са клупе водио Александар Лазаревић. Задругар је поражен у Клупцима, предграђу Лознице, од екипе Раднички Стобекс са 2:0. Борбени домаћин је повео у 37. минуту, а тачку на меч ставио у 81. Задругар: Б. Новаковић, С. Новаковић, Томић, Митровић, Ж.С. Павловић, Ж.Т. Павловић (Бојичић), Н. Павловић, Јеринић, Марковић, Мустафи.
После четири кола Задругар је на шестом месту са шест бодова, док је Жеља осми са пет бодова. Следећег викенда Железничар гостује мионичкој Рибници, а Задругар дочекује Борац из Лешнице.
1

*
*
*
*
*

REGISTER_REQUIRED