Poštovani, sajt Opštine Lajkovac se nalazi na adresi www.lajkovac.org.rs. Sajt koji ste upravo posetili je arhiviran i neće se ažurirati.Za najnovije informacije iz Opštine posetite wwww.lajkovac.org.rs. Za 20 sekundi sajt će Vas prebaciti na novu verziju. Hvala Жеља победио у Љигу, Задругар ремизирао са Осечином

Opština Lajkovac


Почетна » Вести » Жеља победио у Љигу, Задругар ремизирао са Осечином

Жеља победио у Љигу, Задругар ремизирао са Осечином

Железничар је забележио другу победу заредом и надајмо се да доскорашњи српсколигаш тиме означава пут ка врху табеле Колубарско-мачванске зоне. Утакмица против Спартака у Љигу била је изједначена, а победоносни гол постигао је Тешић у 85. минуту, када је натрчао на одбијену лопту после гужве у шеснаестерцу Љижана. Железничар је играо у саставу: Милинковић, Кремић, Максимовић, Матић (Марковић), Тинтор, Гајић (Јовић), Гавриловић, Тешић, Ненадовић (Бркић), Живковић, Симић.

Задругар је у кризи игре и резултата, овога пута је Осечина однела један бод из Лајковца, резултат је био 1:1. Гости су повели у 73. минуту голом Радојевића, да би изједначио Бранковић у 78. минуту. На стадиону Задругара, пред око 200 гледалаца, није виђена занимљива утакмица. Међутим, знамо да је Задругар стабилан зонаш и да се екипа пробуди када је потребно. Играли су у саставу: Новаковић, Симеуновић, Томић, Вујовић (Васиљевић), Ашковић, Н. Павловић, Мустафи, Бранковић, Јеринић (Ивановић), Мићић, Т. Павловић (Бојичић).

Жеља је сада на петом месту са 12 бодова, док је Задругар девети са седам бодова. У осмом колу, следећег викенда, Железничар дочекује последњепласирани Раднички Стобекс, а Задругар иде у Брезовицу. На првом месту је Борац из Лешнице са 15, прате га ваљевски Раднички и Врело Спорт са по 14 бодова, док су на зачељу Рибница и Спартак са по шест и Раднички Стобекс са четири бода. Лига има 14 клубова, у нижи ранг иду два.
1

*
*
*
*
*

REGISTER_REQUIRED