Poštovani, sajt Opštine Lajkovac se nalazi na adresi www.lajkovac.org.rs. Sajt koji ste upravo posetili je arhiviran i neće se ažurirati.Za najnovije informacije iz Opštine posetite wwww.lajkovac.org.rs. Za 20 sekundi sajt će Vas prebaciti na novu verziju. Hvala Представа „Брачни превртљивци“

Opština Lajkovac


Почетна » Вести » Представа „Брачни превртљивци“

Представа „Брачни превртљивци“

Лајковачка позоришна публика биће у прилици да у уторак 16. октобра погледа позоришну представу „Брачни превртљивци“ у продукцији Установе за културу „Вук Караџић“ из Београда. Комад ће бити одигран од 20 часова у сали Културног центра „Хаџи Рувим“. У представи која је рађена по мотивима филма „Клуб првих жена“ играју Олга Одановић, Соња Кнежевић и Милош Ђорђевић.
„Ово је представа о судбинама око нас. Другарство из гимназијских дана се обнавља после прославе годишњице матуре. Све је на први поглед исто као некад да нема оног "Али", а овде вишеструког "Али". Жене, мужеви, девојке, младићи ... у колоплету професија и ситуацијама које само живот може да изнедри. Погледајте ову урнебесну комедију ситуације која ће вас од срца насмејати.
1

*
*
*
*
*

REGISTER_REQUIRED