Poštovani, sajt Opštine Lajkovac se nalazi na adresi www.lajkovac.org.rs. Sajt koji ste upravo posetili je arhiviran i neće se ažurirati.Za najnovije informacije iz Opštine posetite wwww.lajkovac.org.rs. Za 20 sekundi sajt će Vas prebaciti na novu verziju. Hvala Железничар све бољи, Задругар у кризи

Opština Lajkovac


Почетна » Вести » Железничар све бољи, Задругар у кризи

Железничар све бољи, Задругар у кризи

У осмом колу Колубарско-Мачванске зоне Железничар је на свом стадиону савладао Раднички Стобекс са 4:0, док је Задругар истим резултатом поражен у Брезовици. Пред око 250 навијача Жеља је напокон приказао праву игру, најбољу ове сезоне. Стрелци су били: Ненадовић у 29. из пенала, Тасић у 72, Ракић у 82 и Живковић у 86. минуту. Охрабрује и чињеница да су прилику добила чак три омладинца – Јовић, Ракић и Радовановић. Оправдали су поверење, а Ракић је постигаи и сјајан гол. Очигледно је да се Жеља враћа на очекивани пут, а то је борба за повратак у Српску лигу.
Задругар је у Брезовици већ у првом полувремену губио са 3:0, двоструки стрелац главом је био Ситарица, а први гол је постигао Шошкић, да би пред крај сусрета коначан резултат од 4:0 постигао Гошић. Велика криза Задругара, који је заредом забележио неколико пораза и доспео на 11 место табеле (од 14 клубова) са седам бодова. Железничар је избио на четврто место са 15 бодова, Мачва из Богатића има 16, ваљевски Раднички 17, а водећи Борац из Лешнице 18. На дну табеле, иза Задругара, налазе се Осечина, Спартак и Раднички Стобекс.
У деветом колу наредног викенда Железничар игра дерби у Ваљеву са Радничким Горење, док Задругар дочекује Рибницу.
1

*
*
*
*
*

REGISTER_REQUIRED