Poštovani, sajt Opštine Lajkovac se nalazi na adresi www.lajkovac.org.rs. Sajt koji ste upravo posetili je arhiviran i neće se ažurirati.Za najnovije informacije iz Opštine posetite wwww.lajkovac.org.rs. Za 20 sekundi sajt će Vas prebaciti na novu verziju. Hvala Питајте председника

Opština Lajkovac


Почетна

Питајте председника

Поштовани суграђани,

на овој страници можете директно поставити питање председнику Општине г. Андрији Живковићу , упутити предлог, похвалу или критику на рад општинских органа, све са циљем да заједнички поспешимо развој наше општине, унапредимо рад јавних предузећа и установа, решимо комуналне или друге проблеме из надлежности општине итд. Молимо Вас да имате у виду да локална самоуправа није надлежна за сва питања већ само за она која су предвиђена законом.

И питања и одговори биће уредно објављивани на овој страници, испод контакт форме за постављање питања. Молимо Вас за разумевање и стрпљење у случајевима када је потребно више времена да се припреми одговор, односно прибави од одговарајуће општинске службе, јавног предузећа или установе. Такође Вас обавештавамо да увредљива питања или она која шире говор мржње неће бити објављена нити на њих одговорено.

- Поштована, у току је поступак по приговорима на Одлуку о додели стипендија за школску 2012/2013. годину. По завршеном поступку обавештење о термину потписивања уговора са студентима којима је одобрена стипендија биће истакнуто на сајту Општине.- Поштовани, решени су имовинско-правни односи који су били спорни и због којих су радови били прекинути. Створени су услови да се радови наставе и заврше чим временски услови буду то дозволили.- Поштовани, планирана су средства за изградњу комуналне инфраструктуре у насељеном месту Боговађа.- Постављање вертикалне светлосне саобраћајне сигнализације, конкретно семафора, планирано je да се изврши у првој половини 2013. године (раскрсница М-4 и Р-101А, раскрсница В. Мишића и Краља Петра Првог).- Идеја је одлична. У скорије време ће та путничка линија бити обновљена. Поздрав.- Поштована, Лајковац ће добити своју градску фонтану у 2013.години.- Врло занимљив предлог. Иницираћу предлог председнику и секретару Скупштине.- По важећим законским прописима (Закон о комуналној полицији), локалне самоуправе које немају статус града немају право на образовање комуналне полиције. Нажалост!- Поштовани, у складу са чл.4. став 4. Правилника о стипендирању студената и постдипломаца Општине Лајковац, бр. 06-66/02-12 од 04.10.2012.год., право на учешће на Конкурсу имају и апсолвенти. Студенти треба да испуњавају услове Конкурса уз подношење потребних доказа по тексту Конкурса, који је објављен на сајту Општине.
1

*
*
*
*
*

REGISTER_REQUIRED