Poštovani, sajt Opštine Lajkovac se nalazi na adresi www.lajkovac.org.rs. Sajt koji ste upravo posetili je arhiviran i neće se ažurirati.Za najnovije informacije iz Opštine posetite wwww.lajkovac.org.rs. Za 20 sekundi sajt će Vas prebaciti na novu verziju. Hvala Вести

Opština Lajkovac


Почетна » Вести

Вести

16-10-2018

Оглас у вези са коришћењем пољопривредног земљишта

На страници КОНКУРСИ објављен је Оглас за прикупљање писаних понуда за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у Општини Лајковац. Детаље огласа можете погледати у самом тексту огласа.

Оглас

15-10-2018

Дневни ред 75. седнице Општинског већа

У уторак 16. октобра с почетком у 8 часова биће одржана 75. седница Општинског већа. ДНЕВНИ РЕД.

12-10-2018

Одбојкашице у четвртфиналу Купа Србије

Рутинском победом против екипе Омладинца из Нових Бановаца са 3:0 (25:14, 25:19, 25:19) одбојкашице Железничара пласирале су се у четвртфинале Купа Србије. Одбојкашице Жеље бране трофеј освојен прошле године, када су победом над Црвеном Звездом у Лајковцу оствариле највећи успех лајковачког спорта. У четвртфинале 53. Купа Србије пласирале су се и одбојкашице Партизана, Јединства из Старе Пазове, Црвене Звезде, Спартака, Визуре, панчевачког Динама. Ко ће бити осми тим у четвртфиналу сазнаће се после меча између ТЕНТА и Уба, који се игра 24. октобра у Обреновцу. Четвртфиналне утакмице ће се играти 31. октобра и 28. новембра.

10-10-2018

Асфалтирана деоница у Боговађи

После локалног пута за Ивановиће у Рубрибрези, већ јуче је у Боговађи асфалтирана деоница дужине 150 метара, значајна и зато што се у том делу налази породица која има малишана са посебним потребама. Завршетак посла пропратили су  председник општине Лајковац Андрија Живковић и руководилац Одељења за комунално-стамбене и грађевинске послове Општинске управе Лајковац Предраг Мирковић. Ово је део годишњег плана асфалтирања локалних некатегорисаних путева, што је интензивирано у октобру.

09-10-2018

Интензивирано асфалтирање локалних путева у Лајковцу

 

Оно што је председник општине Лајковац Андрија Живковић више пута истицао полако се реализује, а то је да се равномерно граде и реконструишу локални некатегорисани путеви по свим месним заједницама, поготово онима које су биле запостављене у претходном периоду.

Страна 3 од 592
1

*
*
*
*
*

REGISTER_REQUIRED