Poštovani, sajt Opštine Lajkovac se nalazi na adresi www.lajkovac.org.rs. Sajt koji ste upravo posetili je arhiviran i neće se ažurirati.Za najnovije informacije iz Opštine posetite wwww.lajkovac.org.rs. Za 20 sekundi sajt će Vas prebaciti na novu verziju. Hvala Вести

Opština Lajkovac


Почетна » Вести

Вести

16-01-2012

Дочек Православне нове године

Туристичка организација Општине Лајковац је 13. јануара организовала традиционални дочек Српске Нове године на тргу испред Градске куће. Лајковчани су имали прилике да уживају у музици „Исток-запад“ из Београда, солисте „Дивљег кестена“ Игора Старовића, као и у кореографијама културно-уметничких друштава ,,Железничар" из Лајковца и ,,Пелагић" из Бањалуке.
06-01-2012

У сусрет најрадоснијем празнику

У предшколској установи „Лептирић“ свечаним обредом традиционално је обележен Бадњи дан, дан уочи Христовог рођења – Божића, најрадоснијег хришћанског празника.
05-01-2012

Божићни поклони за децу

Божић, најрадоснији хришћански празник, повод је да пружимо љубав и пажњу онима којима живот није баш био наклоњен. Са таквом водиљом, Општина Лајковац је и ове године, у сусрет божићним празницима, организовала добротворни пријем за децу из породица слабијег социјалног стања. У свечаној сали Општиен Лајковац деци су лепе божићне пакетиће уручили председник Душан Живановић и заменик Младен Бајић. Председник Живановић је малишанима честитао Божић и пожелео им лепше детињство, а они су видно обрадовани са собом понели играчке и друге поклоне.

Страна 592 од 592
1

*
*
*
*
*

REGISTER_REQUIRED