Poštovani, sajt Opštine Lajkovac se nalazi na adresi www.lajkovac.org.rs. Sajt koji ste upravo posetili je arhiviran i neće se ažurirati.Za najnovije informacije iz Opštine posetite wwww.lajkovac.org.rs. Za 20 sekundi sajt će Vas prebaciti na novu verziju. Hvala Вести

Opština Lajkovac


Почетна » Вести

Вести

19-09-2018

Дневни ред 74. седнице Општинског већа

У четвртак 20. септембра с почетком у 11 часова биће одржана 74. седница Општинског већа. На седници ће, између осталог, бити разматран захтев ЗЦСР „Солидарност“ за финансирање пројекта „Пружање услуге помоћ у кући одраслима и старијима“. ДНЕВНИ РЕД.

18-09-2018

Лајковац обележио Дан општине и јубилеје

У реновираној сали Културног центра „Хаџи Рувим“ јуче је одржана свечана академија поводом Дана општине (16. септембар), Дана железничара (15. септембар) и Дана ослобођења у Другом светском рату (17. септембар). Овом приликом уручена су признања појединцима који су у претходних годину дана допринели напретку и промоцији Лајковца. Плакете и пригодне поклоне добили су: Милан Мишковић, директор РБ „Колубара“, за допринос привредном развоју Лајковца; Удружење грађана „Моја Боговађа“ за изузетан хуманитарни рад и Момчило Александрић, студент докторских студија у САД, за изузетан успех у области класичне музике и промоцију Лајковца у Србији и свету. Увећаним јунским стипендијама за око 35.000 динара награђена су четири најбоља студента: Александра Кнежевић, Петар Гроздановић, Драгана Павловић и Ива Јовичић.

17-09-2018

Железничар у Мионици, Задругар дочекује Борац

У петом колу Колубарско-Мачванске зоне лајковачки тимови насутпају данас од 15.30 сати. Железничар игра у Мионици против домаће Рибнице, док Задругар дочекује Борац из Лешнице. После четири кола Задругар је на шестом месту са шест бодова, док је Жеља осми са пет бодова.

17-09-2018

Железничар опет неубедљив, Задругар поражен у Клупцима

Као да се у Зони продужава криза Железничара за коју се мислило да је кулминирала испадањем из Српске лиге. Најстарији и најбољи лајковачки фудбалски клуб није успео да савлада ОВК Дивце, тим који пре овог кола није освојио бод. Меч у недељу на Жељином стадиону завршен је без голова, уз неубедљиву игру. Играли су: Милинковић, Шалипур (Јовановић), Гајић, Радивојевић (Софронић), Максимовић, Марковић, Ненадовић, Тинтор, Тешић, Гавриловић, Бркић (Матић). Тим је са клупе водио Александар Лазаревић.

15-09-2018

Железничар дочекује Дивце, Задругар у Клупцима

У четвртом колу Колубарско-мачванске зоне лајковачки тимови своје утакмице играју у недељу 16. септембра од 15.30. Железничар на свом стадиону дочекује ОФК Дивце, тим који у три кола није освојио бод.  Задругар гостује у Клупцима, предграђу Лознице, где се састаје са старим познаником – екипом Раднички Стобекс. Лозничани су до сада освојили само један бод, док је Задругар на четвртом месту са две победе и једним поразом. Жеља заузима 10. место са победом, ремијем и поразом.

Страна 9 од 592
1

*
*
*
*
*

REGISTER_REQUIRED