Жеља победио Брезовицу, Задругар нерешено у Крупњу

Лајковачки фудбалски зонаши су у недељу успешно одиграли треће пролећно коло Колубарско-мачванске зоне. Железничар је на свом стадиону, пред око 300 гледалаца, победио Брезовицу са 2:0, головима Лукића у 55. и Прокића у 63. минуту. Жеља је све време био бољи тим и пропустио доста прилика за гол још у првом делу игре. На полувремену је ушао Стејанић, који је одлично асистирао код оба поготка. Задругар је освојио бод у Крупњу против одличног Рађевца, резултат је био 1:1. Домаћи су повели пред сам крај полувремена, у 45. минуту, да би Томић изједначио већ у 56. минуту. Виђена је борбена утакмица, у којој је Рађевац имао више од игре, али је чврста екипа Задругара успела да извуче бод.
Старт пролећног дела Зоне врло је занимљив, неке екипе су се буквално препородиле, док неки водећи тимови из првог дела првенства имају пораз за поразом. Нове победе на гостовањима забележили су Рибница (у Осечини 2:0) , коју предводи наш Пакић, и љишки Спартак, који је убедљиво савладао Врело Спорт са 3:0. Фаворити за титулу настављају са добрим резултатима. Осим Жеље и Мачва из Богатића победила је Дивце у гостима са 3:2, а истим резултатом Раднички је славио у Лешници. Куриозитет кола је да је само Жеља освојио три бода на свом терену и Рађевац један – у свим осталим утакмицама гости су победили!
Железничар и Мачва из Богатића деле прво место са по 35 бодова, близу им је само ваљевски Раднички са 32. Задругар, Врело и Рибница од осмог до десетог места имају по 21 бод. На зачељу су Раднички Стобекс са 11 и Осечина са 8 бодова.