Жељa пружио одличан отпор лидеру, Стрмову бод на свом стадиону

Иако је поражен са 2:1, млади тим Железничара пружио је данас у Ваљеву одличан отпор Будућност Крушику, водећој екипи Колубарско-мачванске зоне.
У изједначеној утакмици Жеља је чак повео голом Небојше Марковића у 36. минуту, тако да је прво полувреме завршено резултатом 1:0 за Лајковчане.
Домаћин је изједначио на почетку другог полувремена голом Гентића из казненог ударца, да би победу Ваљевцима обезбедио Рашевић у 73. минуту. Из управе Железничара сматрају да је прекршај у 46. минуту престрого досуђен и да је било доста пропуста у суђењу. Главни судија Сарић из Шапца је у 93. минуту искључио фудбалера Жеље Стевана Живковића, дајући му други жути картон због оштрог старта.
У дуелу новајлија Стрмово је на свом стадиону одиграло 1:1 са Цером из Петковице (код Шапца). Голова није било све до 74. минута, када је одбрамбени играч гостију Полић затресао мрежу Стрмова. Домаћи су изједначили тек у 90. минуту и тако освојили још један бод. Стрелац је био Драгиша Савковић. Гости су добили чак шест жутих карона на овом мечу, а екипа Стрмова два.
Са једном победом и два ремија Стрмово има пет бодова, док Железничар и даље има само један бод.
Задругар сутра од 16 часова дочекује Дрину из Љубовије.