Победа Жеље, пораз Задругара

У утакмици са доста обрта, у среду је Жеља пред својим навијачима савладао Раднички Стобекс са 3:2. Задругар је, на жалост, истим резултатом поражен у Владимирцима од Јединства. У недељу Железничар гостује Мачви, а Задругар дочекује шабачки Милош Поцерац.

„Плави“ су повели веома рано, у 9. минуту, голом Немање Марковића са 16 метара. Тим резултатом завршено је прво полувреме, а већ у 49. минуту Небојша Марковић је повисио на 2:0. И када се очекивало да ће Жеља рутински привести утакмицу крају, гости су преузели иницијативу и головима Милетића у 59. и 73. минуту изједначили резултат. Ипак, три бода домаћима обезбедио је Јовановић у 89. минуту, чему је допринела и лоша интервенција голмана Радничког Дивљаковића.

Железничар и даље држи четврту позицију 36 бодова и веома релаксирано улази у наставак првенства. У недељу од 16 часова гостује шабачкој Мачви, коју сада само три бода деле од првопласираног тима Јединство путеви.

Задругар на свом терену у исто време дочекује Милош Поцерац из Горње Врањске код Шапца. Дели 11 место са ваљевским Радничким и екипом Милош Поцерац са 25 бодова, али не би требало да западне у опасну зону с обзиром да на зачељу Полимље и Дрина имају по 14 бодова.