Новогодишња честитка председника Скупштине општине Ненада Џајевића

Драги суграђани,

на крају ове 2022. године захваљујемо се свим људима који су дали допринос да живот свих Лајковчана буде бољи и успешнији. У Новој години желим свим суграђанима да солидарношћу, међусобним уважавањем и посвећеношћу нашу заједницу учине још бољим местом за живот.

Верујем да време које долази доноси нове иневестиције и нове могућности, које ћемо искористити за даљи напредак и развој општине Лајковац, за побољшање услова за живот сваког становника наше општине. Ако сагледамо резултате остварене у протеклих 12 месеци, видећемо да је прошла година у Лајковцу  била период важних пројеката, у којем смо наставили рад на побољшању услова живота, обнови и уређењу инфраструктуре, запошљавању, као и у свим осталим сегментима. Верујем да време које долази доноси нову енергију и могућности, које ћемо искористити за даљи напредак и развој нашег места и побољшање услова за живот сваког човека у нашој општини.

Желим да нам свима наредна година донесе добро здравље и пуно личних и пословних успеха. Такође, желео бих да са много више ентузијазма и енергије гледамо у будућност, те да свако лично направи корак више ка бољем. Да се међусобно уважавамо и поштујемо, подржавамо и чврсто верујемо да ће свака наредна година бити успешнија.

У име одборника Скупштине општине Лајковац и у моје име, желим вам срећне новогодишње и божићне празнике.

Ненад Џајевић

председник Скупштине општине Лајковац