Реми Рубрибрезе, пораз Задругара

Рубрибреза је овог викенда била домаћин тиму Младости из Драчића, села поред Ваљева. Утакмица је завршена резултатом 1:1, после вођства гостију од 1:0 у првом полувремену. Можемо рећи да Лајковчани, с обзиром да су новајлије у Зони, имају солидан скор у првих шест кола –две победе, два ремија и два пораза. Међу 16 екипа тренутно заузимају девето место са осам бодова.
С друге стране, више смо очекивали од прекаљеног зонаша Задругара, али познато је да зелено-бели боље резултате постижу у другом делу такмичарске сезоне. У шестом колу поражени су у Прњавору од Младости са 3:1. Налазе се на 11. месту табеле са седам бодова, колико има и Борац из Лешнице.
У седмом колу, које се игра следећег викенда, лајковачки зонаши имају тешке противнике. Задругар дочекује Врело Спорт, које дели прво место са Слогом из Богосаваца и мионичком Рибницом, пријатним изненађењем досадашњег тока првенства. Ови тимови имају по пет победа. Рубрибреза гостује ваљевском Радничком, који тренутно заузима шесту позицију са 10 бодова, али увек претендује на врх табеле.