Победа „Жеље“, пораз „Задругара“

У трећем колу Српске лиге Запад „Жеља“ је забележио прву победу. „Плави“ су у надмоћнијој игри победили смедеревску „Семендрију 1924“ минималним резултатом 1:0 (0:0). Победоносни гол постигао је Александар Ситарица у 87. минуту. Виђена је отворена утакмица, са пуно прилика и пропуштених шанси, у којој су гости од 69. минута играли са фудбалером мање.

„Жеља“ је у групи тимова који имају по три бода, с обзиром да је нашем српсколигашу одузет бод из првог кола због играња фудбалера са два жута картона. На челу табеле су„Будућност-Крушик 2014“ и „Лозница“ са максималним учинком од по три победе и девет бодова. Ваљевци су били бољи од „Шумадије“ у Крагујевцу победивши 1:0 голом Рајевца у 57. минуту, док су Лозничани истим резултатом у гостима савладали аранђеловачку „Шумадију“. „Јединство“ јер на гостовању у Новом Пазару играло 1:1 против „Јошанице“.

Све утакмице четвртог кола играју се у суботу 6. септембра од 16.30. „Железничар“ гостује „Шумадији“ у Аранђеловцу.

Лајковачки зонаш „Задругар“ савладан је са минималних 1:0 у Бајиној Башти од лидера „Слога 1940“, некадашњег српсколигаша. У недељу 7. септембра од 16.30 дочекују „Златибор“ из Чајетине.