Задругар дели прво место!

„Задругар“ је јуче у Лајковцу победио шабачки „Борац“ са 2:0 (0:0), головима Владимира Јеринића у 65. и Николе Марковића у 73. минуту. Захваљујући овој победи, поразу „Рађевца“ и ремијима неколико екипа из врха, зелено-бели су избили у сам врх табеле и деле прво место са Крупањцима.

У утакмици против врло младе и неискусне гостујуће екипе, „Задругар“ је доминирао, поготово у другом полувремену. У том периоду игре добре шансе пропустили су Јовановић, Симеуновић и најбољи појединац меча Јеринић. Лајковчани су традиционално били врло борбени, па је на овој утакмици додељено чак седам жутих картона. Утакмицу је пратило око 300 гледалаца.

Задругар: Стефан Марковић, Грујичић, Новаковић, Спасић, Јовановић, Никола Марковић, Симеуновић, Митровић (Николић), Божић (Јефтић), Јеринић, Јеремић (Ђенисић).

Комшијски дерби 7. кола Зонске лиге Дрина између ОФК Осечине и ваљевског Радничког завршен је без победника 1:1 (0:0). Брезовица је као домаћин победила Раднички из Клубаца са 2:1. Мионичка Рибница изборила је 1:1 на гостовању Слоги у Бајиној Башти, јединој непораженој екипи до сада.

Задругар сада има 13 бодова, Раднички 11, ОФК Осечина 10, Рибница 8, а Брезовица 6 освојених бодова.