И Задругар вицепрвак јесењег дела првенства

Изузетно успешну фудбалску јесен Лајковца поентирао је и зонаш „Задругар“ јучерашњом победом у дербију против ОФК „Осечине“ са 2:1 (0:1) Голове су постигли Небојша Марковић и Гаврић, док је стрелац за Осечанце био Миок. Тако је „Задругар“ полусезону Зоне Дрина завршио на другом месту, са два бода мање од ФАП-а из Прибоја на Лиму.

„Зелено-бели“ не умеју да играју другачије него борбено и срчано, тако да је око 300 гледалаца видело праву првенствену утакмицу, пропраћену са седам жутих картона. „Осечина“ је повела доста рано, у 21. минуту, врло лепим голом Миока. У 62. изједначио је Небојша Марковић такође сјајним поготком – примио је лопту на груди и из окрета шутирао у рашље. Слично „Жељи“, „Задругар“ је до победе дошао у 90. минуту, када је Гаврић утрчао на прву стативу и искористио центаршут капитена Спасића, што је донело велико славље домаћих навијача.

Овом победом лајковачки зонаш се „одлепио“ од трећепласираног „Јединства“ из Владимираца пет бодова и по свему судећи водиће „мртву трку“ са Прибојчанима. ФАП је први са 31 бодом, Задругар има 29, док је Осечина пета са 23 бода.

„Брезовица“ је као домаћин савладала „Полимље“ из Пријепоља са 3:1, у суботу „Рибница“ је у Мионици победила „Рађевац“ са 2:0, док је ваљевски „Раднички“ поражен од ФАП-а у Прибоју са 3:0. „Раднички“ на деветом месту има 20 бодова, „Брезовица“ на једанаестом 18, а „Рибница“ на четрнаестом месту 16 бодова.