Задругар изборио бод у гостима

Задругар је у Ваљеву зауставио успешну серију Радничког. Осим што су освојили бод, зелено-бели су у добром делу меча били опаснији противник. Утакмица је завршена резултатом 1:1, домаћи су повели голом Милошевића у 60. минуту, а изједначио је Јеринић у 72.


Резервни играч Милошевић, само десет минута након уласка на терен, после одличне асистенције затресао је мрежу Марковића и донео вођство Ваљевцима. Међутим, уласком Немање Марковића и Јеринића Задругар је постао опаснији тако да је Јеринић у 72. минуту реализовао другу велику прилику коју су створили нападачи и везни ред. Асистент је био Бранковић који је надмудрио неколико домаћих фудбалера.
Задругар: С: Марковић, Милић, Стјеља, Новаковић, Никола Марковић, Ашковић, Јеремић (Немања Марковић), Бранковић, Небојша Марковић (Симеуновић), Ђурић, Гајић (Јеринић).

После седам кола Задругар је на 12. месту са 8 бодова, али је то само три мање од шестопласиране сјеничке Слоге. Убедљиви лидер сезоне је Златибор из Чајетине са свих седам победа, а следе Бајина Башта и Раднички Стобекс. На зачељу су Брезовица и Рибница, Осечина у златној средини као и увек, док најбољу позицију из Колубарског округа има петопласирани Раднички са 12 бодова.