Обавештење нових власника о куповини Радио Пруге

Председнику и заменику председника општине Лајковац, Живораду Бојичићу и Андрији Живковићу, кратким дописом обратили су се нови власници ЈП РТВ „Пруга“ Мирјана и Небојша Крстић из Обреновца. Допис послат електронском поштом преносимо у целости: 
„ Са великим задовољством Вас обавештавамо да смо, у складу са најављеном намером и Законом о приватизацији, на данашњој седници Комисије за продају капитала ЈП РТВ “Пруга” Лајковац Агенције за приватизацију РС, проглашени квалификованим купцем 100% капитала наведеног субјекта. Даљи поступак приватизације ће се одвијати у складу са законским прописима и за очекивати је да буде у целини окончан до краја месеца октобра.Радујемо се унапред будућој, надамо се, успешној сарадњи. Кориситимо прилику да Вам се овим путем захвалимо на срдачном пријему, искреној и отвореној комуникацији и сарадњи у досадашњем периоду. 
Учинићемо све да, заједно са запосленима “Радио пруге”, оправдамо Ваша и очекивања грађана општине Лајковац, а ако то буде могуће и да Вам, у оквиру својих скромних могућности, помогнемо да Лајковац учинимо бољим местом за живот и рад свих становника општине.Срдачно Ваши, Мирјана и Небојша Крстић, Обреновац“