Важна победа Железничара

У 24. колу Српске лиге Запад Жеља је остварио минималну, али врло важну победу у борби за опстанак. Пред око 400 гледалаца на Градском стадиону Лајковац савладан је Млади радник из Пожаревца са 1:0. Једини погодак постигао је Арсић већ у петом минуту, када је после грешке одбране гостију одлично пласирао лопту са десетак метара искоса у мрежу Младог радника. Домаћин је кренуо нападачки од почетка и то се исплатило, а обе екипе играле су отворено. У првом полувремену било је полушанси на обе стране, док је у другом делу утакмице Жеља био агресивнији и опаснији од гостију. У 56. минуту капитен Шалипур није искористио једанаестерац, док је  нешто касније Стојаковић из слободног ударца погодио пречку.

Железничар: Вујичић, Радивојевић, Стојковић, Недељковић, Шалипур, Томић, Павловић (Терзић, Илић), Милановић , Станковић (Симић), Арсић, Ристић.

Железничар је поправио положај на табели и са 21 бодом сада је петнаести, испред ФАП-а са бодом мање, крагујевачке Шумадије и ужичког Јединства Путеви. У следећем колу у суботу од 16 часова лајковачки српсколигаш игра у Мокрој Гори.