Албум са сличицама полазника Школе фудбала ФК Железничар

Шест месеци рада Омладинске школе фудбала лајковачког ФК Железничар обележено је доделом албума са самолепљивим сличицама полазницима, у нади да ће их овај албум подсећати на један леп период одрастања. “Желимо још једном да се захвалимо нашој дивној деци, родитељима и @sportskeslicice. Гајимо искрену наду и жељу да ћемо у будућности бити још бројнији и да ће сличних акција бити још више”, кажу из управе клуба.

На Божић је у просторијама клуба уприличена додела пакетића члановима Омладинске школе фудбала. Албуми са њиховим сличицама причинио је велику радост малишанима.

„ Овом приликом пакетић у виду албума са самолепљивим сличицама добило је више од 70 дечака. Управу ФК Железничар изузетно радује и присуство великог броја родитеља, који имају слуха за оно што клуб ради за њихову децу. Представљени су и нови тренери Дејан Мијатовић, Небојша Томић и Милан Грујичић, који ће својим ангажовањем помоћи даљем развоју Омладинске школе”, рекао је овим поводом Милош Ракић, директор Омладинске школе фудбала и члан Извршног одбора ФК Железничар.

Евидентно је да се са новом управом променило много тога у ФК Железничар. Огромна дуговања затечена преузимањем клуба су измирена, формирана је сениорска екипа са преко 80 одсто Лајковчана, обновљена је Омладинска школа, у којој сада има преко 70 момака и пет тренера. Ради се на томе да се формирају такмичарске генерације које недостају. Стално се побољшавају услови на теренима и стадиону, тако да се присуство нове енергије осећа на сваком кораку.

Успешан рад Омладинске школе фудбала је свакако најсветлија тачка и огроман покретач за будућност клуба са традицијом дугом 95 година. Нова Управа ФК Железничар је и формирана са циљем да, у сарадњи са локалном самоуправом, ветеранима и пријатељима клуба,  клубу са великом и лепом традицијом врате некадашњи сјај, што потврђује и мото урађеног албума: ИЗ СЛАВНЕ ПРОШЛОСТИ У СВЕТЛУ БУДУЋНОСТ!

Видео презентација албума