Американка Малина Терел почела тренажни процес

Постаје све изгледније да ће Железничар у завршницу сезоне ући са снажним саставом. У зимском прелазном року у тим се вратила сјајна Канађанка Келси Велтман, средњи блокер, која ће имати право наступа већ у среду против Партизана.  Одлична Американка Малина Терел је све ово време била играч лајковачког суперлигаша, али је оперисана када је завршена  прошла сезона. Сада је започела тренажни процес тако да у управи клуба очекују да заигра средином марта, када буде било најпотребније. Игра на позицији примача

Имајући у виду врло важан повратак Вање Ивановић после опоравка од повреде, као и постојећи млад, али квалитетан састав који на располагању има Бранко Ковачевић, лајковачки суперлигаш може ући у плеј-оф са великим амбицијама. И без обзира што је Васја Филиповић сломила прст и неће играти до краја сезоне, надамо се да неће бити пехова са повредама у плеј-офу, као у завршницама последња два првенства. Управа Железничара је учинила све да тога не дође, ангажујући пред ову сезону кондиционог стручњака и физиотерапеута.

У сваком случају, меч са Партизаном представљаће одлично загревање за важну утакмицу против Црвене звезде у Београду. Ако победи Жеља би скоро сигурно обезбедио трећу позицију пред плеј-оф, чиме би избегао Јединство у ранијој фази разигравања за титулу. Ова одложена утакмица 13. кола Суперлиге Србије игра се у среду 7. фебруара од 19 часова у Хали спортова Лајковац.