Асфалтиран пут за Гајиће у Боговађи

У петак је асфалтиран пут за Гајиће у Боговађи. Завршној фази асфалтирања на изузетно врелом дану присуствовало је општинско руководство, а присутним медијима обратио се Ненад Џајевић, заменик председника општине Лајковац: “Вредност ове инвестиције је око три милиона динара. Извођач радова је фирма “Аутотранспорт” из Ваљева. Изведени радови су врло квалитетни, укључујући и све припремне радове који су одрађени доста квалитетно, што је установљено увидом стручних служби и по надзору.“

Пут за Гајиће је локални пут на коме налази око 30 кућа, а битан је и јер повезује овај део Боговађе са регионалним путем, односно трасом старе ћирине пруге.

„Ово је јако стрм терен, сливно подручје, тако да је посебна пажња посвећена каналима, који су у склопу припрема за асфалтирање урађени квалитетно. Преостало је још да се ураде адекватни пропусти на шест места. Пропусти постоје на свим улазима у дворишта, међутим на ових шест места морају да се ставе цеви већег промера, што ће бити урађено у наредном периоду чиме ће овај пут бити комплетиран.“ – закључио је заменик председника Ненад Џајевић.