Генерација 2013/14. ФК Железничар у посети Црвеној звезди

Малишани  генерације 2013/2014 ФК Железничар предвођени тренером Марком Радовановићем посетили су Црвену звезду, српски најтрофејнији фудбалски клуб.

Сјајни домаћини приуштили су деци доживљај за памћење. Посета је обухватила комплетан обилазак нашег највећег стадиона “Рајко Митић”. Деца су имала прилику да слушају о славној историји овог клуба док су обилазили клупски музеј, да се сликају у ложи, прођу кроз чувени тунел и изађу на терен. Али све то је немерљиво са чињеницом да су имали прилику да упознају све првотимце актуелног шампиона државе. Звездини фудбалери имали су пуно разумевање за Жељину децу, која су то искористила да дођу до аутограма и фотографија својих узора.

Тренер Марко Радовановић не крије задовољство: 

– Прелеп дан је иза нас, деца су пресрећна и њихове реакције су потврда да је ово био пун погодак. Сигуран сам да ће понесени данашњим искуством наставити да раде вредно као и до сада. Испред ФК Железничар и у своје лично име желим да се захвалим на помоћи нашем суграђанину Ивану Миленковићу, који је својом пријатељством са тренером ФК Црвена звезда Милошем Милојевићем омогућио деци незабораван доживљај. Захваљујем и Милошу Милојевићу. који нас је срдачно дочекао, свим првотимцима који су нашли времена да ободре нашу децу, као и свом особљу ФК Црвена звезда који су данас били са нама.

Генерација 2013/14. врло је талентована и већ постиже запажене резултате на турнирима.