Хуманитарна недеља за лечење Миње и Анике

Хуманитарна недеља, током које ће бити прикупљана средства за лечење мале Миње и Анике, почела је у петак и трајаће до уторка 1. децембра. За дане викенда продајни штанд ће бити изложен испред хотела до 13 сати, а наредна два дана биће на другим местима у главној улици и то до 14 часова.
Први дан је протекао одлично. Штанд је маштовито и богато опремљен новогодишњим украсима, слаткишима, играчкама, књигама…као и наградним ваучерима. Цена за сваки предмет у понуди је 200 динара, а суграђани их могу платити и више, у складу с асвојим могућностима, и на тај начин више допринети скупљању новца за лечење Миње и Анике.
Због епидемиолошке ситуације није организован првобитно планирани дводневни Хуманитарни базар, јер се сматра да ће петодневном акцијом бити избегнуто окупљање више људи истовремено. Ношење заштитних маски и поштовање дистанци је обавезно, а организатори сугеришу да грађани штанду прилазе један по један.
Они који не буду у прилици да дођу на штанд, свој допринос за лечење две девојчице могу дати слањем СМС поруке. На 3030 за Мињу треба укуцати 845, а за Анику 858.