Још један велики дерби за одбојкашице – у госте долази ТЕНТ

Жреб је хтео да ОК Железничар има тежак распоред на старту Суперлиге Србије и да се у првих пет кола састане са понајбољим српским екипама. Утакмице са Црвеном звездом и Јединством из Старе Пазове већ су одигране, а у недељу од 18 часова у Спортску халу Лајковац стиже велики спортски ривал – ТЕНТ. Меч ће преносити и РТС на Другом програму.Без обзира на пренос, на трибинама Спортске хале очекује се доста навијача оба тима који су велики спортски ривали, а поготово љубитеља одбојке из Лајковца, уз поштовање противепидемијских мера. С обзиром на поразе у претходна два дербија, пред стручним штабом и одбојкашицама Жеље налази се императив победе на који ће, надамо се, адекватно одговорити. Због тога ће бити значајна и подршка навијача.
ТЕНТ и Железничар имају идентичан скор у досадашњем току првенства, по две победе и седам бодова, с тим што су Обреновчанке одиграле утакмицу мање (одложен меч са Партизаном).
У осталим утакмицама четвртог кола вечерас се састају Црвена звезда – Срем, Спартак – Јединство и Клек – Уб, а сутра Партизан – Инђија, уколико овај меч буде одигран. Наиме, због више прехлађених и позитивних играчица, Партизан је одложио претходни првенствени сусрет са ТЕНТ-ом и први четвртфинални меч Купа Србије са Железничаром.