Конкурс за предузетнице са територије општине Лајковац

Позивамо предузетнице са територије општине Лајковац, да узму учешће у новом националном наградном конкурсу Поште Србије ,,100 успешних пословних жена”за подршку женском предузетништву и бизнисима у власништву жена.

Конкурс је до 8. априла 2024. отворен за све предузетнице и законске заступнице или оснивачице малих предузећа са територије целе Србије, укључујући земљорадничке задруге, занатске радње, установе, удружења, као и за жене носиоце породичног пољопривредног газдинства.

Пријаве се врше у једноставном поступку, он-лајн пријављивањем на интернет страници http://preduzetnice.posta.rs/.

Критеријуми за оцењивање су поред успешности презентоване пословне активности и бизнис идеје, награде у области пословања или стваралаштва, као и друштвено-одговорне активности. Пријаве ће оцењивати стручна Комисија за спровођење наградног конкурса „100 успешних пословних жена“.

За 100 најуспешнијих кандидаткиња Пошта ће обезбедити бесплатан огласни простор у поштама широм Србије, у виду представљања у брошури која ће без накнаде бити доступна корисницима поштанских услуга, као и њихову презентацију на мониторима у поштама.

Изузетно, за овај трећи по реду национални наградни конкурс Поште Србије, значајно је повећан наградни фонд и ово је први пут да је Пошта Србије за свих 100 будућих победница конкурса обезбедила специјалне награде – едукације на различите најактуелније теме из области вођења и развоја бизниса, које спроводи Привредна комора Србије (ПКС).

Услови конкурса доступни су на интернет страници http://preduzetnice.posta.rs/.

За додатна питања на располагању је имејл адреса konkurspreduzetnice@posta.rs.