Наставља се трка за првака Зоне Дрина

Железничар и Мачва из Богатића настављају трку за првака Зоне и пласман у Српску лигу, освајајући бодове и на својим стадионима и на гостовањима. Своју прилику вреба и трећепласирани ваљевски Раднички, који заостаје три бода. У 19. колу Жеља је у Крупњу савладао Рађевац са 1:0, голом Стејанића у 65. минуту. У коректној утакмици Жеља је био бољи и заслужено однео победу, док је судија Маринковић чини се беспотребно поделио осам жутих картона. Железничар је играо у саставу: Ранковић, Голубовић, Стевановић, Вуковић, Прокић (Бркић), Јовић (Стејанић), Станојевић, Лукић, (Марковић), Спасојевић, Симић, Радовановић. Мачва је на свом терену савладала Борац из Лешнице са 2:1, док је Раднички такође тесним резултатом од 1:0 победио Брезовицу.

Задругар се учвршћује на четвртом месту Колубарско-мачванске зоне, уз врло ефикасну игру. Овог викенда „испрашен“ је Врело Спорт са четири поготка у мрежи. Голове су постигли Влада Јеринић у 14. и 31. минуту, Бранковић у 60. и Урош Јеринић у 89. минуту. Уз Томића то су фудбалери који постижу скоро све голове за Задругар овог пролећа.

Мачва је прва са 44 бода, колико има и Железничар, али са мање победа и слабијом гол разликом. Треба истаћи и чињеницу да су „плави“ тим са најмање пораза, само једним. На трећем месту је Раднички са 41 бодом, следи Задругар са 30, Брезовица и Раднички Шабачки имају по 26. У следећем колу, у недељу 28. априла од 16 часова, Жеља дочекује љишки Спартак 1924, Мачва гостује Врелу, а Раднички Рибници. Задругар истог дана гостује Осечини, која је одавно изгубила шансу за опстанак.