Неуспешан фудбалски викенд за лајковачке зонаше

У 20. колу Колубарско-мачванске зоне и Железничар и Задругар остали су без бодова. Плаво-бели су у Лешници изгубили од Борца са 3:1, док су зелено-бели на свом стадиону поражени од лидера Врело Спорт са 4:0. Борац је од Железничара преузео другу позицију, док је Задругар на претпоследњем месту.

Када је Жеља повео голом Гавриловића у 38. минуту деловало је да ће исход бити знатно повољнији за Лајковчане. Међутим, врло брзо су домаћи, за три минута, преокренули резултат. У 42. минуту изједначио је Мићић, а на 2:1 повисио Илић у 44. минуту. Коначан резултат од 3:1 постигао је Глишић у 59. минуту. Судија Милутиновић из Ваљева поделио је чак пет жутих картона фудбалерима Железничара, што због стартова, што због приговора, а Борцу три.

Убедљив пораз Задругара пред својим навијачима. Лидер првенства и будући српсколигаш Врело Спорт славио је са 4:0 головима Ђокића у 31, Којића у 61, Ђурђевића у 69. и Стојаковића у 81. минуту.

Остали резултати 20. кола: Качер – Младост (Прњавор) 1:1, Цер – Раднички Ваљево 1:2,  Јединство Владимирци – ОФК Осечина 1.0, ОФК Дивци – Рибница 1:1. Слободан је био Раднички Клупци.

Врело Спорт је убедљиви лидер са 43 бода, другопласирани Борац има 30, ваљевски Раднички, Железничар и Качер по 29, а ОФК Дивци 28. На последњем месту је Раднички Клупци са 16 бодова, Задругар има бод више, Јединство из Владимираца и Цер по 20.

У 21. колу Задругар ће дочекати Борац из Лешнице, а Железничар гостује Младости у Прњавору. Утакмице ће почети у 16.30 часова. Слободан ће бити Качер.