Нова три бода за ФК Железничар

ФК Железничар је у 21. колу Српске лиге Запад данас на стадиону у Лајковцу савладао ужичку Слободу са 1:0. Једини гол постигао је Милош Петровић у 45. минуту, дакле пред сам крај првог полувремена.
На стадиону у Лајковцу виђен је борбен меч, прави првенствени, али малобројни гледаоци нису могли уживати у квалитету игре. Надајмо се да ће временом и игра Железничара постати боља, за сада је важно да се освајају бодови јер ове године минимум пет клубова испада из западне групе Српске лиге.
Железничар се померио за једно место на табели, има два бода више од Смедерева и шест више од Тутина, који је први испод црте за испадање у нижи ранг.
После утакмице паузе вратио се поуздани шеф одбране Тинтор, а шеф стручног штаба Јовица Дамњановић извео је овај састав: Ранковић, Бошковић, Ђермановић, Павловић, Тинтор, Раденковић, Ђукић (Јевремовић), Вујичић, Николић (Лакушић), Петровић (Матовић), Ракић (Стевановић).
Лидер Слога из Пожеге, убско Јединство и Трепча настављају са победама, у овом колу сви су победили на гостовањима, као и Будућност Крушик која је до прве победе дошла против Бана у Рашкој.
Слога је са 55 бодова највероватније обезбедила пласман у виши ранг, ариљска Будућност има 41 бод, Трепча и Јединство по 39, док Будућност Крушик на седмом месту има 34 бода.
Следећег викенда Железничар игра у Петровцу на Млави против петопласиране Слоге.