Нови успех Литерарне секције ОШ „Миле Дубљевић”

Чланови Литерарне секције „Разиграно перо” ОШ „Миле Дубљевић” поново су остварили изузетан успех. На Међународном литерарном конкурсу „Лепо је волети” за најлепшу дечју љубавну песму, који традиционално организује Дечји културни центар „Београд” у част песнику Мирославу Мики Антићу, трећу награду освојила је Марија Јеремић.
Марија је признање освојила за триптих љубавних песама „Све је био сан”, „Немири капута плавог” и „У трену нежности”. На исток конкурсу похвалу је завредео Лука Радовановић. Обоје су ученици 7. разреда, предметни наставник им је Соња Миловановић. Осим појединачних признања, групном дипломом за квалитет поетских радова и допринос Међународном литерарном конкурсу „Лепо је волети” награђена је Литерарна секција „Разиграно перо”, чији су руководиоци Лидија Марић Јовановић и Соња Миловановић.
Успех наших младих песника остварен је у конкуренцији неколико стотина радова ученика основних школа из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Северне Македоније, Немачке и Француске. О наградама и похвалама одлучивао је стручни жири на челу са познатим дечјим песником Слободаном Станишићем.