Одбојкашице нису избориле финале Купа Србије

Одбојкашице Железничара ове сезоне неће играти финале Купа Србије. Поражене су и у реванш мечу полуфинала Купа Србије у Старој Пазови, овога пута са 3:1, по сетовима 25:13, 25:23, 23:25 и 25:21.

Јединство je убедљиво добило први сет, чиме су угашене наде лајковачког тима да може приредити изненађење у Пазови и пласирати се у финале националног купа. Ипак, наше одбојкашице су до краја вољно одиграле меч, желећи да бар победе Јединство ове сезоне. Знатно боље је било у наредним сетовима: у другом је Жеља водио до средине и попустио у узбудљивој завршници, у трећем је имао убедљиву предност и успео да га добије минималном разликом, а сасвим коректно је одиграо и четврти део утакмице.

У победничкој екипи најефикасније су биле Осмајић са 15, Тица са 13 и Драговић са 10 поена, док је за Жељу Узелац освојила 20, Розалес 16, Велтман 11, Тања Станојевић 10 итд.

Други полуфинални пар чине Уб и београдски Партизан Ефбет, али је ова утакмица одложена. Уб је једном ногом у финалу јер је на гостовању у Београду победио Партизан са 3:1.