Одржана 87. седница Општинског већа

На дневном реду 87. седнице Општинског већа биле су четири тачке: два извештаја о раду и две одлуке везане за интервентно водоснабдевање. У изјави за медије након седнице Ненад Џајевић, заменик председника општине, резимирао је седницу:
-Веће је усвојило Извештај о раду Црвеног крста Лајковац и Извештај о раду Установе за спорт и омладину за прошлу годину, као и две одлуке везане за интервентно водоснабдевање. Данас смо коначно усвојили Одлуку о интервентном водоснабдевању, на основу које ће грађани лајковачке општине, који су по овом питању најугроженији, моћи по устаљеној процедури интервентно да добију воду за пиће по субвенционисаним ценама. Постоје одређени услови које грађани треба да испуне како би добили воду за пиће по субвенционисаним ценама, између осталог и да у свом домаћинству имају резервоар за прихватање воде.
У уторак 26. фебруара одржана је још једна – телефонска седница Већа, на којој је усвојен посебан програм којим ће се из буџетске резерве за спорт издвојити средства за одржавање финала Купа Србије у одбојци (10. март, Хала спортова Лајковац).