ОК Железничар победник турнира у Суботици, Стефана у Жељи

У склопу припрема за нову сезону одбојкашице „Железничара“ освојиле су победнички трофеј на десетом Меморијалном турниру у одбојци „Јосип Марковић – Јоса“ у Суботици, чији је домаћин Женски одбојкашки клуб Спартак, који овим турниром чува сећање на свог вредног и успешног спортског радника.

Синоћ су лајковачке одбојкашице у финалу савладале ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:23, 25:21 и 25:20. Убедљиву победу Жеља је остварио и у првом мечу, у којем је победио Нови Сад такође са 3:0 (25:22, 25:22, 25:21).

Александра Узелац је проглашена за МВП турнира. У мечу са Обреновчанкама освојила је 17 поена, а против Новог Сада 13. У првом мечу пратила ју је Барбара Батинић са 13, у финалу Валерија Савићевић са 8.

Гледајући фотографије са овог турнира добили смо потврду врло лепе вести о којој се „шушкало“ летос – Стефана Пакић је коначно у Железничару! Ту је неколико нових девојака, надамо се да ћемо о њима ускоро добити званичне информације из управе Железничара, док су из прошле сезоне у тиму Антонијевић, Узелац, Олуић, Батинић, Савићевић и Ивановић.