Победа Задругара у Владимирцима, реми Рубрибрезе са Рибницом

Наставак првенства Колубарско-мачванске зоне био је успешан за лајковачке зонаше, поготово за Задругар, који је победио на гостовању у Владимирцима са 2:0, док је у комшијском дербију Рубрибреза играла без голова са мионичком Рибницом. Мионичани се, као и Јединство из Владимираца, налазе у горњем делу табеле.Задругар је у Владимирцима оба поготка постигао у другом полувремену, а двоструки стрелац је био Гавриловић. Изузетно лош терен утицао је и на слабу игру оба противника, поготово у првом делу утакмице. После првог гола Лајковчана меч се мало распламсао, домаћин је заиграо отвореније покушавајући да изједначи резултат, што је Задругар искористио и из контранапада постигао други гол.
Рубрибреза је у меч са Рибницом ушла ослабљена за четири фудбалера, али је успела да створи неколико шанси за гол, које није искористила, тако да је се морала задовољити једним бодом.
Све остале утакмице овог кола играју се сутра. Без обзира на њихове резултате оба тима остају на истим позицијама на табели, само са више бодова: Задругар на 11. месту са 17, а Рубрибреза на 15. месту са осам.
Следећег викенда, у 17. колу Колубарско-мачванске зоне, Рубрибреза гостује у Владимирцима, а Задругар дочекује Борац из Лешнице.