Победe Рубрибрезе и Задругара

Лајковачки клубови су, изгледа, фатални за Јединство из Владимираца. После Задругара и Рубрибрезa је победила на гостовању у овом посавско-тамнавском месту. На изузетно тешком терену и по врло хладном времену резултат је био 1:0, а једини гол постигао је Јовић у 19. минуту. Три драгоцена бода за „Брезу“.ФК Рубрибреза: Терзић, Симић, Јовић, Павловић, Станојевић, Мијушковић, Глигорић, Матић, Ђукић, Адамовић, Радовановић.
Задругар је на свом стадиону савладао Борац из Лешнице са 2:0. Била је то тешка и тврда утакмица, у којој дуго није било голова, а тешко је било и стварати шансе по расквашеном и блатњавом терену. Зелено-бели су срећно повели двадесетак минута пред крај меча, аутоголом једног фудбалера одбране Борца. Десетак минута пред крај коначан резултат постигао је сјајни стрелац Влада Јеринић.
Задругар je после две победе на старту првенства изашао из критичне зоне. Налази се на 11. месту са 20 бодова, чак седам више од Радничког Клупци. На 13. месту је Рубрибреза са 11 бодова, колико има и Младост (ДД).
Следећег викенда, у 18. колу Колубарско-мачванске зоне, Рубрибрезу очекује велики изазов јер у госте долази лидер Рађевац. Задругар гостује Младости из Драчића, тиму из околине Ваљева. Младост се налази на претпоследњем месту са 9 бодова.
На врху табеле постало је јако занимљиво: Рађевац има 39 бодова, ваљевски Раднички 36, а Слога из Босаваца и Врело Спорт по 35.