Почела реконструкција три игралишта у ОШ „Миле Дубљевић“

Председник општине Лајковац Андрија Живковић је, приликом дечје спортске манифестације у Бајевцу, најавио наставак улагања у спорт и реконструкције спортских објеката на територији општине Лајковац. Управо је пре два дана почела обнова спортских терена, одбојкашког, кошаркашког и фудбалског, у дворишту  ОШ “Миле Дубљевић”, који ће бити пресвучени тартан подлогом.  

– Завршили смо кошаркашки терен у оквиру стадиона ФК Железничар, завршен је и мини-пич терен, јуче је почела рекоснтрукција три игралишта у ОШ „Миле Дубљевић“: одбојкашког, кошаркашког и фудбалског. Следи нам да ребалансом буџета одвојимо новац за изградњу великог парка од 400 квадрата поред Спортске хале, ако буде новца планирамо изградњу кошаркашког игралишта са тартан подлогом у склопу основне школе у Бајевцу, изградњу дечјег игралишта у школи у Врачевићу. Следи нам и изградња читавог спортског простора у ОШ „Димитрије Туцовић“ у Јабучју. Сигурно је да ћемо наредних година покушати да реновирамо све терене који се углавном налазе у склопу школа и да сва деца општине Лајковац имају модерне услове за бављење разним спортским активностима.“

Завршетак радова очекује се до краја првомајског распуста, што ће свакако обрадовати ученике приликом поновног поласка у школу.