Програм Културног центра за октобар

Пројекција филма о особама са аутизмом, у организацији Удружења за помоћ особама са аутизмом „Бази Мили“, поводом Европског дана особа са аутизмом, одржаће се 3. октобра у 18.30 часова у великој сали КЦ.

За лајковачке малишане у великој сали ће бити одржан концерт ученика Музичке школе „Живорад Грбић“ поводом обележавања Дечије недеље, 5. октобра од 12 часова.

Такође у оквиру Дечје недеље, у организацији лајковачког Културног центра, наредног дана од 12 часова биће одиграна представа „Баш чаробна фрула“ у ОШ „Миле Дубљевић“.

Ревијални фестивал фолклора „Колубарски вез 2022“ одржава се 8. и 9. октобра. Концерт културно уметничких друштва и ансамбала је првог дана фестивала у 19 часова,  а изложба фолклорних и етно мотива Колубаре и Шумадије биће отворена 9. октобра у 18 часова у Галерији Културног центра. У 19 часова, у великој сали, почиње Вече посвећено фрули, односно солистички концерт Биљане Пауновић поводом 20 година од првог наступа.

Обавештавамо суграђане да је дистрибутер отказао пројекцију филма „Петкана“, коју смо већ били најавили за почетак октобра, због мале посећености у биоскопима градова у којима је до сада приказиван.