ПСД „Ћира“ у акцији „Србија хода“

Планинарско смучарско друштво Ћира Лајковац у суботу 14. септембра организује шетњу од ловачке кућице на Враче брду са почетком у 11 часова. Ова акција је у склопу републичке планинарске акције Дани пешачења у Србији. Акција је подржана од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Циљ манифестације је подстицање здравих животних навика, указивање на значај кретања за унапређивање здравља и радних способности, социјализације и развој туристичких потенцијала кроз уређење и експлоатацију уређених пешачких путева у Србији.
Стаза је дуга око 8 км и прилагођена је свим узрастима. У току акције посетићемо манастир у селу Ћелије и археолошко налазиште Анине. Завршетак акције је на игралишту фудбалског клуба Ћелије где је од 16 часова планиран наступ фолклора и балета. Карате клуб ће одржати тренинг на отвореном, као и подмладак ФК Срећно стопало. Увече од 19 часова планиран је биоскоп на отвореном.

Позивамо основне, средње школе, све друге установе као и грађане да нам се придруже на овој акцији. Више информација на 063 253 054 и 065 8342 707.

Дан пешачења у Србији!
Лајковац хода !

ПСД Ћира Лајковац