Резултати кошаркаша у доигравању за виши ранг

Мушка екипа КК Железничар, као другопласирани тим Друге регионалне лиге – Запад 1 – Група А (иза ваљевског Радничког) тренутно је учесник доигравања за Прву регионалну лигу. Из ове групе у баражу је и Шабац, док су три најуспешнија тима из групе Б Милешевац из Пријепоља, пожешка Слога и Морава из Заблаћа.
До сада су одиграна три кола, у којима је Жеља забележио два пораза и победу. У првом колу је Милешевац, најозбиљнији претендент на пласман у виши ранг, у Лајковцу убедљиво савладао нашу екипу са 90:66. У другом колу минималан пораз некомплетног Железничара у Заблаћу од 92:90, притом су кошаркаши Марка Росића имали последњи шут на утакмици, али га нису искористили.
У суботу увече у Лајковцу прва победа у доигравању – Жеља је савладао Слогу из Пожеге са 77:67, што је сјајан резултат, имајући у виду и чињеницу да је Слога у претходном колу победила Раднички на свом паркету.
У вођству је Милешевац са 14 бодова, који је синоћ у дербију победио Раднички у Ваљеву са 86:77, следе Ваљевци са 12 , па Слога са 10 и Железничар са 9 бодова.
У следећем колу 3. априла лајковачки кошаркаши гостују пожешкој Слоги.