Саопштење Штаба за ВС – друга жртва вируса КОВИД-19 и још једна позитивна особа

Штаб за ванредне ситуације обавештава јавност да је на територији општине Лајковац потврђен још један случај заражен вирусом COVID-19. Реч је особи женског пола. Према информацијама добијеним од надлежних установа предузете су све неопходне мере како за оболелу тако и за све особе са којима је била у контакту и чланове уже породице.
Штаб саопштава да је на територији општине Лајковац забележен и други смртни случај изазван вирусом COVID-19. Преминуо је мушкарац М.П. 1936. годиште.
Од почетка пандемије, а закључно са данашњим даном, на територији општине Лајковац укупно је забележено 24 случаја оболела од вируса COVID-19. Од укупног броја у нашој општини преминуле су две особе.
Штаб за ванредне ситуације општине Лајковац још једном апелује суграђанима да без преке потребе не излазе из својих домова и да се придржавају свих мера које је донела Влада Републике Србије. Такође молимо суграђане ако примете симптоме вируса COVID-19 да се без одлагања јаве на број телефона Општинског Кол центра 014/3431-120 или на број телефона Дома здравља Лајковац 014/3431-124.