У четвртфиналу Купа Србије Жеља дочекује ТЕНТ

У просторијама Одбојкашког савеза Србије данас је обављен жреб четвртфинала 58. Купа Србије 2023/2024. у конкуренцији одбојкашица. У четвртфиналу 1. новембра играће Железничар – ТЕНТ, Уб – Инђија, Јединство – Срем и Црвена звезда – Спартак.

Када се погледају парови јасно је да ће дерби четвртфинала играти лајковачки и обреновачки суперлигаши. ТЕНТ је сјајно кренуо у овој сезони: у Суперлиги има обе победе, а славио је и у првој утакмици Купа изазивача против белгијског Шарлоа са 3:0.

Железничар такође има врло квалитетан састав, тако да се очекује одлична утакмица у Хали спортова Лајковац, за коју ће подршка лајковачких љубитеља одбојке бити изузетно значајна.

Интересантно може бити и у Београду, јер је Спартак у првом првенственом колу знатно намучио Црвену звезду, која је овај меч добила у пет сетова.

Жребом је руководио Данило Мрђа, директор такмичења ОСС, а парове су извлачили Филип Тадић, члан Такмичарске комисије ОСС и Стефан Васиљевић, менаџер терена ОСС.

У четвртфиналу Купа Србије у конкуренцији одбојкашица играће се једна утакмица, а победници ће изборити пласман у полуфинале.