Убедљив пораз Железничара у Осечини

У наставку првенства Колубарско-мачванске зоне, односно у првом пролећном колу, Железничар је данас поражен на гостовању у Осечини са 3:0. У утакмици са доста жустрине, жутих картона и по један црвени на обе стране, домаћи тим је био бољи такмац и заслужено освојио три бода.

Стрелци за Осечину били су Мијаиловић у 43, Митровић у 48. и Дељанин у 96. минуту, односно у надокнади времена. Домаћа екипа је играла са фудбалером мање још од 56. минута, када је голман Поповић добио други жути картон због неспортског понашања. Играч Железничара Спасојевић је црвени, односно други жути картон добио у надокнади времена, када је Осечина постигла трећи гол. Представник Железничара Предраг Латковић такође је искључен у надокнаи првог полувремена због друге опомене, односно другог жутог картона.

Осим тога, судија Kарапанџић из Лознице поделио је још четири жута картона фудбалерима Осечине, а три играчима Железничара. „Пожутели“ су Мићић, Павловић и Петровић.

Остали резултати 15. кола: Липолист – Мачва Богатић 2:1, Хајдук Станко – Раднички Ваљево 2:2, Рибница – Дивци 1:0, Дрина – Рађевац 1:1 и Цер – Борац Лешница 0:2.

Табела: Липолист 29, Борац 28, Раднички 23, Осечина и Мачва 1929 по 22, Рибница, Рађевац, Дивци и Железничар по 20, Дрина 19, Хајдук Станко 17 и Цер 8 бодова.

Следећег викенда Жеља дочекује Хајдук Станко из Црне Баре.