За шампионску титулу играће одбојкашице Уба и ТЕНТ-а

Завршена су полуфинална надметања плеј-офа Суперлиге Србије за одбојкашице, после којих смо добили финалисте, а то су тимови који су били фаворити у овим дуелима – Уб и ТЕНТ. Дакле, у финалу се састају прошлогодишњи освајач Купа и првак ТЕНТ, који се у тренутку прекида првенства због пандемије затекао на првом месту.
Међутим, њихови супарници им нису дозволили да олако дођу до прилику да се боре за шампионску титулу, поготово се то односи на Партизан у надметању са Обреновчанкама. Београдски тим је доказао да није случајно елиминисао лајковачки Железничар, без обзира што је наш тим био фаворит у четвртфиналу.Као што је Партизан незгодан противник за Жељу, тако је и Јединство за Уб. Убски супер тим за мало је елиминисао одбојкашице из Старе Пазове у полуфиналу Купа Србије, захваљујући бољем поен количнику. Такође је Уб на свом паркету морао да игра први меч у пет сетова да би победио, али је другу утакмицу, у гостима, добио са 3:1.
ТЕНТ и Партизан су играли три утакмице, а Партизан је прву у Обреновцу добио убедљиво са 3:0. Међутим, после велике борбе, Обреновчанке су узвратиле победом у Београду од 3:2, да би мајсторицу у својој хали добиле са 3:1, али је и тада Партизан пружиом одличан отпор.
Термини финалних утакмица су 1, 4. и 7. април, ако буде потребе 10. и 14. април, с обзиром да се финале игра на три добијена меча.