Железничар – ТЕНТ 3. фебруара у полуфиналу Купа Србије за одбојкашице

У среду 3. фебруара од 17 часова, у Хали спортова Лајковац, Железничар и ТЕНТ одиграће прву утакмицу полуфинала Купа Србије за одбојкашице. Још један велики изазов за лајковачке одбојкашице, двоструког освајача националног купа, како би се после паузе од годину дана поново бориле за овај трофеј. Сусрет долази после значајне суботње првенствене победе над Обреновчанкама, када је наша екипа под вођством искусног тренера Бранка Ковачевића направила велики преокрет. После вођства гошћи од 2:0 у сетовима дошле су до победе од 3:2.
Планирано је да се реванш меч у Обреновцу одигра 16. фебруара. Други пар чине Јединство (Стара Пазова) и Уб. Без обзира што су Убљанке емотивно испражњене због недавног полуфналног турнира ЦЕВ купа у Монци, велики су фаворит у дуелима са увек добрим Јединством.
По пропозицијама Купа Србије у полуфиналу се играју две утакмице. У случају да противници имају по једну победу финалисту одређује бољи сет количник из одиграних утакмица, односно бољи поен количник из сваке утакмице појединачно, уколико је сет количник исти. У случају да се на овакав начин не може одредити финалиста, игра се додатни “златни сет”, који одређује коначног победника полуфинала.